KIPRUN KD 800 înlocuiește KIPRUN ULTRALIGHT: care sunt diferențele?
Am ascultat părerile utilizatorilor și am schimbat spuma, pentru a oferi o amortizare mai moale. Am modificat puțin și talpa, pentru a-i conferi o rezistență mai mare în timp.
Drop
6 mm diferență de înălțime a tălpii între vârf și călcâi.
Dinamism la fiecare pas
Pentru a progresa și a vă îmbunătăți timpul de referință din timpul maratonului de 10 km, încălțămintea KIPRUN KD800 favorizează dinamismul, grație conceptului UP'BAR, un element realizat din TPE (Pebax®), situat sub talpă.
De ce să alegeți o încălțăminte ușoară?
Studiile de cercetare și de dezvoltare ale acestui produs au arătat că o încălțăminte ușoară îmbunătățește performanțele în timpul alergării, grație unui consum mai mic de energie. La realizarea acestui produs s-au utilizat materiale mai ușoare și o concepere nouă a tălpii, pentru a asigura confort și rezistență în timp. Rezultatul: Încălțămintea KIPRUN KD 800 este cel mai ușor model din gamă, cântărind numai 352 g (mărimea 38).
Aderență pe teren umed și în viraje
Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a tălpii din cauciuc asigură încălțămintei KIPRUN KD800 o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.
Opinia unui ambasador
Camille (record personal: 29 minute şi 57 secunde pentru 10 km) a testat acest model: „Apreciez în mod special acest produs pentru antrenamente fracţionate sau competiţii pe drum asfaltat, de la 10 km la semi-maraton. Noua spumă asigură un confort mai mare. Dinamism şi aderenţă sunt cuvintele cheie pentru această încălţăminte!”
O echipă de pasionați de alergare
Încălțămintea Kiprun KD800 este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Caroline (șef de produs), Stéphane (inginer de produs) și Nicolas (designer), pasionați de alergare, au dezvoltat aceată încălțăminte cu ajutorul unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare de la Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.