Angajamentul nostru pentru consum de apă redus
Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant. Așadar, vopsim un singur fir din două, pentru a reduce consumul și impactul asupra apei. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului. 8649501).
Cum este măsurat volumul rucsacului?
Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard: buzunarul principal al rucsacului este umplut cu mingi de dimensiuni mici. Apoi, acestea sunt răsturnate într-un recipient gradat. Volumul principal al rucsacului este de 16L.
De asemenea, am măsurat și volumul celor două buzunare laterale pentru bidon. Astfel, volumul total este de 17L.
Dezvoltat datorită recenziilor, testat de către practicanți de drumeție.
Acest rucsac a fost conceput și îmbunătățit datorită numeroaselor recenzii ale clienților. Astfel, încercăm să propunem un rucsac polivalent, care poate fi folosit în plimbări, în drumeții, dar și pentru activitățile zilnice.
Acest rucsac asigură două moduri diferite de purtare, ambele confortabile, fie în spate, fi în mână, datorită celor două mânere ergonomice.
Cum se reglează rucsacul?
1 - Slăbiți chingile bretelelor;
2 - Fixați rucsacul încărcat în spate și verificați dacă este bine echilibrat;
3 - Strângeți chingile bretelelor;
4 - Mergeți câțiva metri și balansați ușor rucsacul în spate;
5 - Reglați pentru ultima dată bretelele.
Cum se așază corect echipamentul în rucsac
Aproape de spate plasaţi echipamentul greu. Hainele vor ocupa spațiul din jurul acestuia. Păstraţi la îndemână jacheta impermeabilă şi polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.).
Recipientul de apă va fi poziționat într-unul dintre buzunarele exterioare prevăzute în acest scop sau în interiorul compartimentului principal.
Teste de rezistență
Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor : materiale, catarame, chingi, spumă, fermoare. Pentru un material, testăm în laborator rezistența la abraziune, la deșirare, rezistența culorilor la razele UV, la spălare, impermeabilitatea. Efectuăm în mod constant teste pentru a verifica rezistența și îmbinarea materialelor la o utilizare accelerată pe un manechin ce reproduce mișcările unui practicant de drumeție.