Soluție ecologică enzimatică pentru curățarea periodică a termosurilor și a recipientelor de apă, ceai sau cafea. O cutie este suficientă pentru circa 80 de spălări!
Curăță în profunzime – îndepărtează cu ușurință petele persistente de ceai sau cafea din zonele greu accesibile, redă strălucirea recipientelor
Fără mirosuri neplăcute – elimină complet mirosurile neplăcute datorită efectului enzimelor
Fără bacterii – previne apariția bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute sau depuneri vâscoase
Natural – formulă bazată pe ingrediente naturale în proporție de 89%
Produs certificat Ecocert – garanția că produsul conține ingrediente naturale/ organice și este fabricat în mod sustenabil.
MOD DE UTILIZARE:
Curățare interioară
Adăugați o doză de produs (dozator inclus) în recipient și umpleți-l cu apă caldă (35-45°C)
Lăsați să acționeze 30-60 minute
În cazul petelor persistente, utilizați o perie
Clătiți cu apă
Repetați, dacă petele persistă
Recomandăm curățarea săptămânală
Curățare completă
Scufundați recipientul și capacul acestuia într-o baie de apă caldă (35-45°C)
Adăugați 1 doză de produs (dozator inclus)/ litru de apă și amestecați pentru a se dizolva
Lăsați să acționeze 30-60 minute
Utilizați o perie sau un burete dacă este necesar
Clătiți cu apă