Recomandări de preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,75 l de apă la 2 doze de nadă. Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Structură
Porumb, pesmet, biscuiți, șrot de copră, in aplatizat (10%).
Ingrediente
Proteine brute 9%
Grăsimi 7%
Minerale 5%
Celuloză brută 3%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Greutate
1 kg
Există în 2 variante: 4,75kg și 9,5kg.
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.