DECATHLON

Baton cu ciocolată mic dejun x 6 Fără gluten

3499 RON
Ref. : 966156

Produs conceput pentru un aport de energie înainte de sport. Baton cu ciocolată, fără gluten. Se consumă cu 1 sau 2 ore înaintea practicii sportive.

Nu aveți timp să vă gătiți micul dejun înainte de antrenament? Optați pentru un baton pe care să-l consumați cu 1h 30 înainte de ativitate.

Aromă: Ciocolată

Fara marime

Ridicare gratuită din magazin

+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Aport energetic

    Baton energizant de 150 kcal.

    Utilizare ușoară

    Ușor de folosit.

    Transportare ușoară

    Ușor de transportat, datorită ambalajului individual care încape în buzunar.

    Contribuie la randamentul energetic

    Vitamina B1 asigură un plus de energie.

    Aport vitamine şi minerale

    Vitaminele B1, B6, B12, C și Magneziu.

    Imagini

    Baton cu ciocolată mic dejun x 6 Fără gluten

    Informații tehnice

    Când să consum batonul mic dejun?

    Batonul înlocuiește micul dejun și se consumă cu 1h 30 unui sport de rezistență, fie că e vorba de alergare, trail, fie ciclism etc. Dacă antrenamentul se desfășoară după-amiază, puteți consuma batonul drept o gustare.

    Rețetă creată de nutriționist

    Pentru a răspunde nevoilor sportivilor, rețeta batonului a fost creată cu ajutorul unui nutriționist.
    Rezultatul: 2 batoane conțin tot ce este nevoie, pentru a nu simți oboseala în timpul unui sport de rezistență. În plus, batonul este eficient și natural. Puține ingrediente, dar eficiență optimă.

    Un baton mic dejun ușor de digerat

    Digestia este importantă în timpul unui sport de rezistență. Textura batonului este densă, ceea ce ajută la digestie. Iată explicația: în timpul mestecării se secretă salivă. Aceasta ajută la comprimarea alimentelor și conține enzime, care contribuie la procesul de digestie. În această rețetă am adăugat și ananas liofilizat, care conține enzime.

    Informații despre ingrediente

    Baton mic dejun fabricat în Spania. În ceea ce privește materia primă, am selectat produsele cele mai potrivite și durabile, în funcție de locul de producție.

    La ce folosesc toate aceste ingrediente?

    - Miere, fulgi de ovăz fără gluten și sirop de orez pentru energie.
    - Proteine din mazăre.
    - Cacao și fulgi de ciocolată, pentru gust. - Ananas liofilizat, pentru a ajuta la digestie. - Magneziu și vitamine precum B6 și B12, pentru reducerea oboselii. - Vitamina C, un antioxidant, iar vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal. - Sare de mare pentru gust.

    Importanța mestecatului

    Trebuie să recunoaștem că în dimineața dinaintea unei curse, mâncarea este o necesitate și nu neapărat o plăcere. Batonul mic dejun, chiar dacă nu se aseamănă în textură cu o pastă de fructe, se mănâncă ușor. Proteinele din mazăre (ușor crocante) vă dau poftă de mâncare în timp ce le mestecați, dar activează și enzimele digestive și procesul de digestie.

    Crearea batonului: o adevărată provocare

    Am făcut mai multe încercări, pentru a obține produsul dorit.
    Formatul batonului: 40 g în loc de 80 g, deci 2 batoane pentru un mic dejun complet.
    După cum spune Juliette, inginerul de produs, acest produs a reprezentat o provocare.

    Garanție

    0

    Greutate

    0.24 kg

    Compoziție/ Recomandări

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc răcoros și uscat.

    TESTE

    Acest baton a fost testat de 65 de sportivi, în condiții reale de practică, înainte de efortul de rezistență. Fiecare sportiv a consumat batonul în funcție de preferințe, obicei și digestie, fie cu 1h 30 înainte de practică, fie cu 2.

    Aprobat de

    Produsul a fost validat de către cele 65 de persoane (sportivi începători sau avansați): cicliști, atleți, alergători etc.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri