Mai puține ingrediente, dar același gust
Noi credem că mai puțin înseamnă mai bun. Așadar, am aplicat acest principiu și la lista noastră de ingrediente, pentru a face batoanele din cereale din ce în ce mai naturale.
Rezultatul: o rețetă simplificată și nume ale ingredientelor deloc complicate. Pentru a vă convinge de acest lucru, citiți lista de ingrediente. Totul este clar.
Gust și energie
Aceste batoane din cerele învelite în ciocolată sunt concepute pentru activități de o intensitate moderată. Batoanele au un gust pe placul tuturor. Acestea sunt perfecte pentru o drumeție, o plimbare cu bicicleta, o scurtă sesiune de alergare, 500 metri de înot etc. De fapt, îți stau la îndemână în toate activitățile fizice care consumă energie și îți fac foame. Sportul face foamea simțită!
Sirop de orez în loc de sirop de grâu, pentru un impact ecologic mai mic
„De ce am înlocuit siropul de orez cu cel de grâu? Deoarece producerea grâului are un impact asupra mediului mai mic decât cea a orezului!”
Valoare nutrițională
Valori nutriţionale:100 g | 30 g (= 1 baton)
Valoare energetică: 1800 kJ - 428 kcal | 543 kJ - 129 kcal. Grăsimi: 15 g | 4,5 g, dintre care acizi grași: 7,3 g | 2,2 g, Glucide: 66 g | 20 g,
dintre care zahăr: 41 g | 12 g
Fibre: 3 g | 0,9 g.
Proteine: 5,8 g | 1,7 g.
Sare: 0,35 g | 0,11 g.