Mai puține ingrediente pentru un gust la fel de bun
Mai puțin și mai bun este una dintre convingerile noastre. Astfel, am aplicat această convingere la lista noastră de ingrediente pentru realizarea batoanelor de cereale învelite în ciocolată, din ce în ce mai naturale. Rezultatul: o rețetă simplificată, nume de ingrediente deloc complicate. Pe de altă parte, pentru a verifica, te invităm să analizezi puțin compoziția. Vei vedea că totul este clar.
Gust și aport energetic
Aceste batoane de cereale învelite sunt concepute pentru eforturi moderate. Sunt perfecte până și pentru cei mai gurmanzi dintre voi. Sunt potrivite pentru drumeții, pentru o plimbare înainte și înapoi cu bicicleta, o mică sesiune de alergare, 500 metri înot etc. De fapt, sunt potrivite pentru toate activitățile fizice care solicită energie și îți fac foameCăci da, sportul te epuizează!
Cacao Fairtrade / Max Havelaar
Cacaua din acest produs este cultivată și comercializată conform standardelor de comerț echitabil Fairtrade/Max Havelaar, ce permite producătorilor să beneficieze de condiții comerciale mai corecte, să își îmbunătățească condițiile de viață și pe cele ale comunității lor, protejând mediul. Cacaua din acest produs poate fi amestecată din motive tehnice cu cacao necertificată, însă volumul total este garantat producătorilor în condițiile Fairtrade / Max Havelaar (bilanț de masă).
Valoare nutrițională
Valori nutriționale: 100 g | 30 g (=1 baton)
Valoare energetică:1800 kJ - 428 kcal | 543 kJ - 129 kcal
Grăsimi: 15 g | 4,5 g
dintre care acizi grași saturați: 7,3 g | 2,2 g
Glucide: 66 g | 20 g
dintre care zahăr: 41 g | 12 g
Fibre: 3 g | 0,9 g
Proteine: 5,8 g | 1,7 g
Sare: 0,35 g | 0,11 g