UN BATON DIN PASTĂ DE MIGDALE, BOGAT ÎN CARBOHIDRAȚI, PENTRU A FACE PLINUL DE ENERGIE
60-90 g la fiecare oră este cantitatea de carbohidrați recomandată de nutriționiștii sportivi în timpul sesiunilor sportive de intensitate ridicată. Batoanele noastre de migdale pot fi consumate în timpul efortului fizic, pentru a face rapid plinul de energie. Acestea se recomandă pentru toți sportivii de anduranță.
O LISTĂ REDUSĂ DE INGREDIENTE
Pentru sănătatea sportivilor, am revizuit rețeta și am redus lista de ingrediente pentru a păstra doar elementele esențiale. Am obținut o pastă de migdale a cărei compoziție este simplu de înțeles: zahăr, migdale, miere, pectină, sare de mare și vitaminele utile în timpul sportului.
PASTĂ DE MIGDALE, PASTĂ DE CURMALE SAU PASTĂ DE FRUCTE, CARE SUNT DIFERENȚELE?
Aceste 3 batoane au textura, gustul și un echilibru de glucide/lipide/proteine ușor diferite. Într-adevăr, pastele de migdale conțin puțin mai multe lipide și proteine decât pastele de curmale sau de fructe. Înainte de toate, totul depinde de preferințe. Și nimic nu te împiedică să le combini și să alternezi plăcerile gustative în timpul unei ieșiri prelungite.
Este bine de știut: 100 g de migdale înseamnă aproximativ 21 g de proteine.
Valoare nutrițională
Valori nutriţionale:100 g | 25 g (= 1 baton)
Valoare energetică: 453kJ - 1897kcal | 113kJ - 474kcal
Grăsimi: 21 g | 5,3 g
dintre care acizi grași saturați: 1,8 g | 0,5 g, Glucide: 56 g | 14 g,
dintre care zaharuri: 52g | 13g
Fibre: 3,1g | 0,8g
Proteine: 8,4 g | 2,1 g
Sare: 0,55g/0,13g
Vitamina C: 48,0mg (60%)* | 12,0mg (15%)* .
Vitamina B1: 0,68mg (60%) | 0.17 mg (15%)
Niacină (B3): 9,6mg (60%) | 2,4 mg (15%)
Vitamina B6: 0,84mg (60%) | 0,21 mg (15%)
*% aport zilnic de referință