Compoziție
SPUMĂ BIO-SS : Partea din spumă a acestui shorty conține 75% cauciuc natural.
Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)
Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20°C. Apă temperată: 17 - 22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7 - 12°C.
Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a
Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.
Alegerea corectă a dimensiunii
Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud.
Închidere
Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator, pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).
Fiecare tip de temperatură are gama sa
Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
Accesorii recomandate: Apă > 17°C. șosete scurte din neopren.
- în apă de 12 - 17°C: încălţăminte înaltă şi mănuşi.- în apă rece de 7 - 12°C: Încălţăminte înaltă, mănuşi, tricou cu cagulă.
Concepere
Și pentru că birourile noastre se află în Hendaye, în sud-vestul Franței, putem spune că „avem picioarele în apă”!Putem într-o zi să concepem un costum de baie, apoi să îl testăm direct pe mare, pentru a verifica stabilitatea în valuri.