Recomandări de utilizare
Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.
Liofilizare sau deshidratare?
Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.Acest proces foarte vechi este folosit de populațiile din zonele muntoase din America de Sud.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.
Cum sunt preparate produsele?
Forclaz își dorește să vă propună din ce în ce mai multe produse 100% liofilizate.Liofilizarea prin uscare permite o conservare mai bună a calităților nutriționale și gustative a alimentelor, de a suprima conservanții și aditivii. De asemenea, ne permite să gătim feluri de mâncare cu un gust aproape ca acasă!Alimentele uscare (orez, paste făinoase, griș etc.), care sunt deja păstrate pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesară liofilizarea.
Cel mai bun piure:
Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. am dezvoltat o rețetă cu un conținut mai mic de sare și oferind mai multe kilocalorii.Roșiile și carnea sunt de origine franceză, și sunt liofilizate.Carnea de vită este gătită. Am ales acești fulgi de cartofi de origine franceză fără emulsificatori!Toate acest îmbunătățiri ne-au permis obținerea certificatului : ces améliorations nous ont permis d'obtenir la certification Origine garantată din Franța.
Produs fabricat în Franța.
Dimensiuni şi greutate
Greutate rehidratat: 510 g
Greutate produs uscat: 120 g
Dimensiuni: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Greutate totală: 120 g, cu ambalaj.
Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.
Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.