Recomandare de preparare
Deschideți plicul și apropiați cele 2 extremități până când acestea se ating. A se umple cu apă până la nivelul 7 (350ml). Amestecați cu o lingură, închideți plicul și așteptați 9 minute înainte de a-l redeschide. Amestecați din nou și gustați preparatul.
Cantitatea de apă poate fi ajustată în funcție de preferințe.
Liofilizare sau deshidratare?
Cele două procedee de conservare constau în reținerea apei din alimente, prin uscarea la rece sau la cald. Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (congelare) la o stare gazoasă.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.
În această rețetă, toate ingredientele au fost liofilizate.
Avantajul preparatului Chili vegetarian
Fabricat în Franța, de către furnizorul nostru din Landa.Mâncare vegetariană!
De reținut
Aliment rehidratat, gata în 9 minute! Reţetă şi cantitate adaptată activităţilor sportive în aer liber.Ambalat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.
Valoare nutrițională
Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție).
Valori energetice: 1478 kJ - 349 kcal | 1774 kJ - 419 kcal.
Grăsimi: 1,9 g | 2,3 g,
din care acizi grași saturați: 0,5 g | 0,6 g. Glucide: 62,0 g | 75,0 g dintre care zaharuri: 14,0 g | 16,0 g.
Fibre: 9,2 g | 11,0 g. Proteine: 16,0 g | 19,0 g.
Sare: 2,0 g | 2,4 g.