Cum prepari acest risotto liofilizat cu ciuperci?
Mâncarea ta de risotto în 3 etape:
1. Deschide plicul și apropie cele două extremități astfel încât să se atingă.
2. Toarnă 150 ml de apă caldă (nivel 4), amestecă, închide fermoarul.
3. Așteaptă 9 minute, redeschide, amestecă și savurează.
Recomandarea bucătarului: Ajustează apa după gust, pentru a obține textura perfectă.
Până la ce nivel trebuie să umpli plicul cu apă?
Pentru o preparare savuroasă, umple plicul până la nivelul 4, adică 150 ml de apă fierbinte.
Recomandări pentru prepararea produsului liofilizat
Pentru o mâncare savuroasă, utilizează apă foarte fierbinte: cu cât este mai fierbinte, cu atât mai bună va fi rehidratarea. Dacă apa folosită nu este fierbinte, lasă să se odihnească câteva minute în plus. Nu uita să amesteci bine pentru a rehidrata tot conținutul. Poftă bună!
Care sunt dimensiunile și greutatea produsului liofilizat?
- Lungime: 18,5 cm
- Lățime: 17,5 cm
- Adâncime: 6 cm
- Greutate produs rehidratat: 270 g
- Greutate produs uscat: 120 g.
Procedura de conservare
Utilizăm azot alimentar (E941), un gaz inert și inodor, pentru menținerea prospețimii mâncării tale. Injectat înainte de sigilare, acesta elimină umiditatea și previne oxidarea. Rezultat: o durată de conservare prelungită, fără aditivi.
A se consuma în întregime după deschidere.
Valoare nutrițională
Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție).
Valori energetice: 1915 kJ -457 kcal | 2298 kJ - 548 kcal.
Grăsimi: 19 g | 23 g,
din care acizi grași saturați: 13 g | 16,0 g
Carbohidrați: 52,0 g | 62,0 g
dintre care zaharuri: 12,0 g | 14,0 g
Fibre: 1,7 g | 2,0 g
Proteine: 18,0 g | 22,0 g
Sare : 1,5 g | 1,8 g