Cum protejează aceste mănuși de temperaturile scăzute?
Noi realizăm teste termice pe baza măsurării temperaturii pielii de la nivelul degetelor și notăm senzația de confort termic al copilului, în funcție de mănușa purtată și de temperatura exterioară. Intervalul de temperatură este calculat astfel încât 70% dintre utilizatori să aibă o senzație termică de confort.
Cum protejăm bine mâinile de frig?
Aplicând principiul suprapunerii straturilor, puteți optimiza izolarea termică a mâinilor. Astfel, purtând aceste mănuși prim strat în completarea mănușilor, se formează mai multe straturi de aer, în jurul mâinilor, izolând eficient de frig. În acest scop, este important ca mănușile să fie suficient de mari, pentru a evita ca degetele să fie comprimate. Fiind foarte strânse, compresia va încetini circulația sânglui la nivelul degetelor.
Cum mențineți mâinile calde prin vestimentație adaptată?
În timpul activităţii, corpul creează căldură, păstrată datorită izolării termice a vestimentaţiei. Dacă aceasta nu este adaptată, corpul se răcește și circulația sângelui la extremități (dintre care mâinile) se reduce, pentru a menține trunchiul cald. Astfel, vestimentația poate juca un rol important în optimizarea confortului termic de la nivelul mâinilor. Dacă nu sunteți siguri în alegerea mărimii, este mai bine să achiziționați o pereche de mănuși cu un număr mai mare.
Recomandări de utilizare
Mătasea este o fibră naturală care asigură numeroase avantaje. De aceea, vă sfătuim să utilizați aceste mănuși prim strat, purtate cu o pereche de mănuși pe deasupra. A se evita purtarea fără mănuși pe deasupra, pentru a evita uzura prematură, mai ales în sporturi care implică o utilizare intensivă a beșelor, precum schiul de tură, schi fond sau mers sportiv.
Materialul mănușilor s-a udat de la ploaie?
În acest caz, uscați mănușile într-un loc uscat, fără a le apropia de o sursă de căldură. Acestea riscă să se deformeze sau deterioreze fibrele naturale!