Recomandare de preparare
Deschideți plicul și apropiați cele 2 extremități până când acestea se ating. A se umple cu apă până la nivelul 5 (100ml). Amestecă cu o lingură, închide plicul și așteaptă 3-5 minute înainte de a-l redeschide. Amestecați din nou și gustați preparatul.
Cantitatea de apă poate fi adaptată în funcție de preferințe. Tu ești bucătarul!
Liofilizare sau deshidratare?
Cele două procedee de conservare constau în reținerea apei din alimente, prin uscarea la rece sau la cald. Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (congelare) la o stare gazoasă.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.
Avantajele produsului
Toate ingredientele sunt provenite din agricultura bio.
Cacaua din acest produs este certificată Fairtrade/Max Havelaar. Fabricat în Franța, de către furnizorul nostru din Landes.
De reținut
Mic dejun de rehidratat, gata în 3-5 minute! Reţetă şi cantitate adaptată activităţilor sportive în aer liber.Ambalat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.
Valoare nutrițională
Valori nutriționale: 100 g.
Valori energetice: 1777 kJ - 424 kcal.
Grăsimi: 18,0 g.
din care acizi grași saturați: 5,5 g.
Glucide: 50,0 g.
din care zaharuri: 15,0 g.
Fibre: 8,5 g.
Proteine: 12,0 g.
Sare: 0,11 g.