Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 1 l de apă la 2 kg de momeală. Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Vărsăm 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm apoi nada să se odihnească timp de 15 minute. Vidăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care va permite realizarea bilelor.
Compoziţie
Pesmet, porumb, PV1 (grâu, melasă), șrot de copră, coriandru (5%).
Ingrediente
Proteine brute 10%
Grăsimi 2,9%
Minerale 3,8%
Celuloză brută 3,7%
Sodiu 1,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.