Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,75 l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei poate fi optimizată pentru a se face în 2 timpi. Începem prin a vărsa 3/4 din volumul de apă necesară și amestecăm energic cu mâna într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm restul apei pentru a ajunge la un nivel de umectare care permite realizarea unor bile.
Compoziţie
Șrot de copră, grâu, biscuiți, cânepă măcinată (15%).
Ingrediente
Proteine brute 16,0%
Grăsimi 8,8%
Minerale 5,9%
Celuloză brută 12,5%
Sodiu 0,2%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.