Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 0,5 kg de momeală.
Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă pentru a permite particulelor de nadă să se amestece cu apa. A se lăsa nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm și restul apei pentru a ajunge la nivelul optim de umectare.
Compoziţie
Pesmet, cânepă, biscuite, porumb, șrot de copră, coriandru (8%).
Compoziție
-proteine brute: 13 %;
-grăsimi brute: 9%
Materii brute: 13%
Celuloză brută: 8%.
Sodiu : 1,3%"
INFORMAȚII LEGALE
Aliment compus, complementar, destinat alimentaţiei ciprinidelor. IDENTIFICATOR FURNIZOR 484 324 934 000 21