Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,75 l de apă la 2 kg de nadă.
Nada va avea o consistență optimă dacă o pregătiți în 2 etape.
Începeți prin a vărsa 3/4 din volumul de apă necesar, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se îmbibe cu apă.
Lăsați apoi nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi adăugați restul de apă, pentru o înmuiere optimă.
Compoziţie
Pesmet, porumb, biscuite, cânepă copată, măcinată (10%), PV1 (grâu, melasă).
Ingrediente
Proteine brute 11%
Grăsimi 11%
Minerale 2%
Celuloză brută 2%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Greutate
4,75kg
Există și în varianta de 1kg.
Garanție
Data limită de utilizare optimă a produsului este marcată pe spatele pachetului.