Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 1 l de apă la 2 kg de momeală. Umectarea nadei poate fi optimizată pentru a se face în 2 timpi. Începem prin a vărsa 3/4 din volumul de apă necesară și amestecăm energic cu mâna într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm restul apei pentru a ajunge la un nivel de umectare care permite realizarea unor bile.
Compoziţie
Pesmet, cânepă, biscuite, porumb, șrot de copră, scorțișoară (2%)
Ingrediente
Proteine brute 12,9%
Grăsimi 7,3%
Minerale 6,8%
Celuloză brută 9,2%
Sodiu 1,4%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.