Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: Începem prin a văsta 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Mălai de porumb, pesmet, biscuiți, semințe de in.
Aditiv: Aromă de anason (1%).
Ingrediente
Proteine brut: 8,9%
Grăsimi: 5,4%
Minerale : 6,8%
Celuloză brută: 2%
Sodiu: 1,9%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.