Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 2 părți de nadă la 0,75 părți de apă.
Umectarea nadei se realizează în 2 timpi: Începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze. Lăsăm, ulterior, nada să se odihnească timp de 15 minute. Scurgem apa rămasă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Porumb, pesmet, biscuiți, șrot de copră, in (10%), carbon vegetal.
Ingrediente
Proteine brute 9%
Grăsimi 7%
Minerale 5%
Celuloză brută 3%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Greutate
1 kg
Disponibil și în varianta de 4,75kg
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.