Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,75 l de apă la 2 doze de nadă. Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Pudră de mălai, pesmet, biscuiți, semințe de mei. Aditiv: Aromă de căpșune 0,4%.
Ingrediente
Proteine brute 8,3%
Grăsimi 3,9%
Minerale 6,2%
Celuloză brută 2%
Sodiu 1,7%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.