Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 0,5 kg de momeală.
Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă pentru a permite particulelor de nadă să se amestece cu apa. A se lăsa nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm și restul apei pentru a ajunge la nivelul optim de umectare.
Compoziţie
Pesmet, șrot de porumb, porumb, cânepă, boilies măcinate (porumb, grâu, soia, semințe de niger), peleți (6%) (grâu, făină de pește, șrot de soia, ulei de rapiță, masă de sânge, ulei de pește).
Ingrediente
Proteine brute 11%
Grăsimi 6,7%
Minerale 1,8%
Celuloză brută 2%
Sodiu 0,26%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr regulament
NL 211366
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.