Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,5 l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Vărsăm 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm apoi nada să se odihnească timp de 15 minute. Vidăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care va permite realizarea bilelor.
Compoziţie
Porumb, peleți (20%) (grâu, făină de pește, șrot de soia, ulei de rapiță, masă de sânge, ulei de pește), boilies măcinate (porumb, grâu, soia) (20%).
Ingrediente
Proteine brute 9,9%
Grăsimi 5,5%
Minerale 1,6%
Celuloză brută 2%
Sodiu 0,1%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de agrement
NL 211366
Greutate
1kg
Disponibilă de asemenea în varianta de 4,75 kg
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.