RECOMANDĂRI DE PREPARARE
Este recomandat să utilizați 0,5 l de apă la 2 kg de momeală.
Nada va avea o consistență optimă dacă o pregătiți în 2 etape.
Amestecați energic într-un recipient 3/4 din cantitatea de apă necesară și nada. Astfel, nada începe să absoarbă apă.
Lăsați apoi nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi adăugați restul de apă, pentru o înmuiere optimă.
Compoziţie
Chapelure, PV1 (blé, mélasse), biscuit, chenevis, mélange d'épices pour spéculoos (cannelle, clou de girofle, gingembre, muscade, piment, coriandre, macis et cardamome) (1,5%), Arôme caramel.
Ingrediente
Proteine brute 14,4%
Grăsimi 6,2%
Minerale 2,4%
Celuloză brută 2,3%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr identificare
NL 211366
Garanție
A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj. .