Recomandări de preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,75 l de apă la 2 doze de nadă. Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Structură
Pesmet prăjit, mălai, PV1, făină de calamar adidiv: E172 oxid de fier, aromă de calamar
Ingrediente
Proteine brute: 12,3%
Grăsimi brute: 4,3%
Celuloză brută: 1,6%.
Sodiu: 1,77%
Denumire legală
Produs complementar pentru peștii din familia sparidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.