Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 0,5 l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Vărsăm 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm apoi nada să se odihnească timp de 15 minute. Vidăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care va permite realizarea bilelor.
Compoziţie
Pesmet, porumb, PV1 (grâu, melasă), biscuite, gluten de porumb (10%), cânepă, curcumă (5%).
Ingrediente
Proteine brute 12%
Grăsimi 11%
Minerale 2%
Celuloză brută 3%
Sodiu 0,4%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de agrement
NL 211366
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.