Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă pentru a permite particulelor de nadă să se amestece cu apa. A se lăsa nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm și restul apei pentru a ajunge la nivelul optim de umectare.
Compoziţie
Chapelure, tourteaux de maÏs, arachide, biscuit, lin applati (10%), gluten de maïs, tourteau de coprah.
Ingrediente
Proteine brute 12,9%
Grăsimi 9,1%
Minerale 2,9%
Celuloză brută 4,5%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.