Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 0,5 kg de momeală.
Umectarea nadei pentru a fi optimizată se realizează în 2 timpi: Începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă amestecând energic cu mâna într-o găleată rotundă pentru a permite particulelor de nadă să se amestece cu apa. A se lăsa nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm și restul apei pentru a ajunge la nivelul optim de umectare.
Compoziţie
Pesmet, biscuite, șrot de porumb, șrot de copră, curcumă (5%)
Ingrediente
Proteine brute 11,2%
Grăsimi 8,6%
Minerale 3,6%
Celuloză brută 1,5%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr regulament
NL 211366
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.