Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: Începem prin a văsta 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
pesmet, biscuiți, șrot de porumb, cânepă măcinată (10%), PV1 (grâu, melasă), boilies măcinate (porumb, grâu, soia) (20%).
Ingrediente
Proteine brute 13%
Grăsimi 6,8%
Minerale 2,0%
Celuloză brută 1,6%
Sodiu 0,38%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
NL 211366
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.