Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 0,5 kg de momeală.
Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: Începem prin a văsta 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Pesmet, porumb, biscuiți, PV1 (grâu, melasă), șrot de cânepă măcinată (10%).
Aditiv: aromă vanilie 0,5%
Ingrediente
Proteine brute 14%
Grăsimi 9,8%
Minerale 2,3%
Celuloză brută 3,9%
Sodiu 0,31%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr regulament
NL 211366
Garanție
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe spatele ambalajului.