RECOMANDĂRI DE PREPARARE
Este recomandat să utilizați 0,5 l de apă la 2 kg de momeală.
Nada va avea o consistență optimă dacă o pregătiți în 2 etape.
Amestecați energic într-un recipient 3/4 din cantitatea de apă necesară și nada. Astfel, nada începe să absoarbă apă.
Așteptați 15 minute și adăugați și restul de apă. Nada preparată are textura corectă dacă vă permite să formați mici forme rotunde.
Compoziţie
Pesmet, biscuiți, porumb, semințe măcinate de cânepă, grâu, melasă (10%).
Aditiv: aromă vanilie 0,5%
Ingrediente
Proteine brute 14%
Grăsimi 9,8%
Minerale 2,3%
Celuloză brută 3,9%
Sodiu 0,31%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr identificare
NL 211366
Greutate
4,75 kg
Există și în ambalaj de 1 kg
Garanție
A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj. .