Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: Începem prin a văsta 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Pesmet, șrot de porumb, pastoncino (12%) (produse de boulangerie, ulei, aromă de panettone), cânepă măcinată (10%), porumb, arahide.
Aditiv: Aromă de panettone
Ingrediente
Proteine brute 13,9%
Grăsimi 9,9%
Minerale 4,6%
Celuloză brută 3,2%
Sodiu 0,4%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.