Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: Începem prin a văsta 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute și vârsăm restul de apă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Pesmet, PV1 (grâu, melasă), porumb, șrot de copră, biscuiți, coriandru, sare, amestec de condimente pentru speculoos (scorțișoară, cuișoare, ghimbir, nucșoară, piper, coriandru, cardamon) (1, 2%).
Aditiv: aromă vanilie 1,5%
Ingrediente
Proteine brute 13,2%
Grăsimi 17,4%
Minerale 4,0%
Celuloză brută 6,6%
Sodiu 0,7%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
NL 211366
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.