Recomandări de preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați 1 l de apă la 2 doze de nadă. Umectarea nadei poate fi optimizată pentru a se face în 2 timpi. Începem prin a vărsa 3/4 din volumul de apă necesară și amestecăm energic cu mâna într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. Lăsăm, apoi, nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm restul apei pentru a ajunge la un nivel de umectare care permite realizarea unor bile.
Structură
Pesmet, șrot de porumb, porumb, mix de semințe (semințe de in (10%), cânepă (4%), semințe de mei roșu (2%), semințe de mei galben (2%), semințe de rapiță (2%)).
Ingrediente
Proteine brute 9%
Grăsimi 6,9%
Minerale 4,7%
Celuloză brută 3,2%
Sodiu 0,3%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Greutate
4,75 kg
Există și în ambalaj de 1 kg
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.