Recomandări preparare
Se amestecă 2 părți de nadă cu 0.75 părți de apă.
Umectarea nadei poate fi realizată în 2 timpi: Începem prin a văsta 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze cu apa. A se lăsa nada să se odihnească timp de 15 minute, apoi vidăm și restul apei pentru a ajunge la nivelul optim de umectare.
Conţinut
Pesmet, cânepă, biscuite, porumb, șrot de copră, scorțișoară (5%)
Ingrediente
Proteine brute 11%
Grăsimi 12%
Minerale 10%
Celuloză brută 9%
Sodiu 2%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Greutate
1kg
Disponibil, de asemenea, în 4,75kg
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.