Recomandări preparare
Echipa Caperlan vă sfătuiește să utilizați l de apă la 2 kg de momeală.
Umectarea nadei se realizează în 2 timpi: Începem prin a vărsa 3/4 din volumul necesar de apă, amestecând energic cu mâna, într-o găleată rotundă, pentru a permite particulelor de nadă să se omogenizeze. Lăsăm, ulterior, nada să se odihnească timp de 15 minute. Scurgem apa rămasă pentru a ajunge la un nivel de umectare care să permită realizarea bilelor.
Compoziţie
Pesmet, biscuiți, arahide, PV1 (grâu, melasă), șrot de copră, coajă de cacao (5%).
Ingrediente
Proteine brute 12,8%
Grăsimi 5,5%
Minerale 6,3%
Celuloză brută 4,4%
Sodiu 0,4%
Denumire legală
Produs complementar destinat ciprinidelor.
Număr de identificare
484 324 934 000 21
Garanție
A se consuma, de preferință, înainte de data înscrisă pe ambalaj.