VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: 100 g | 30 g
Energie: 1621 kJ | 486 kJ
Energie: 385 kcal | 116 kcal
Grăsimi: 8,8 g | 2,6 g
din care acizi grași saturați: 2,1 g | 0,6 g
Carbohidrați: <0,5 g | <0,5 g
din care zaharuri: <0,5 g | <0,5 g
Fibre: 11,0 g | 3,3 g
Proteine: 71 g | 21 g
Sare: 2,8 g | 0,84 g
NOUA FORMULĂ
Am lucrat la o nouă versiune de vegan protein cu ciocolată și alune de pădure, prin îmbunătățirea texturii, care acum este mai fină, mai puțin densă.
De asemenea, formatul nostru obișnuit de 900g devine un ambalaj de 450g, adică 15 pahare tip shaker, pentru a permite mai multor sportivi să încerce experiența proteinei vegetale.
Cacaua pudră prezentă în acest produs poartă eticheta Fairtrade.
CACAO CU ETICHETĂ Fairtrade
Cacaua din acest produs este cultivată și comercializată conform standardelor de comerț echitabil Fairtrade/Max Havelaar, ce permite producătorilor să beneficieze de condiții comerciale mai juste, să își îmbunătățească condițiile de viață și pe cele ale comunității, având grijă în același timp de mediu.
Cacaua din acest produs poate fi amestecată din motive tehnice cu cacao necertificat, însă volumul total este garantat producătorilor cu condițiile Fairtrade/Max Havelaar (bilanț de masă).
O LISTĂ DE INGREDIENTE SIMPLĂ ȘI SCURTĂ
Amestec de proteine de mazăre și orez. Utilizarea de pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, arome naturale și nesintetice.
Am ales STEVIA, un îndulcitor intens provenit din materii prime de origine naturală (frunze de stevia). Extract din stevia Rebaudiana, o plată originară din America de Sud, ale cărei frunze conțin molecule zaharoase.
De asemenea, selecția unui mix de cereale ModCarb® pentru asigurarea onctuozității.
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICATE
VEGAN PROTEIN este fabricată în Franța. Proteinele pudră nu provin din Franța.
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea de produse în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Norme ISO 26 000
Controale de calitate fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice asupra produselor finite
VEGAN PROTEIN și WHEY PROTEIN
Trecerea de la un preparat whey de origine animală la o proteină de origine vegetală poate fi o provocare la început.
Preparatele proteice vegane au o textură densă, mai „făinoasă” decât un preparat proteic whey. Acest lucru este în mod inerent la originea preparatelor proteice vegetale.
Comparația dintre un WHEY PROTEIN și un VEGAN PROTEIN este dificil de făcut.
De exemplu, va fi dificil să se compare textura și gustul unui steak de soia cu cele ale unui steak de vită.
CÂND SE CONSUMĂ VEGAN PROTEIN?
Consumă conținutul unui shaker în decursul a 30 de minute de la activitatea sportivă. Îți recomandăm să speli shakerul imediat după utilizare.
De asemenea, îți poți completa alimentația prin consumul unui shake VEGAN PROTEIN la micul-dejun sau cu o oră înainte de antrenament.
CUM SE PREPARĂ VEGAN PROTEIN?
Amestecă 300 ml de apă cu 2 linguri de VEGAN PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Poți reduce sau crește cantitatea de apă după preferință.
Amestecă timp de 30 de secunde și degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca VEGAN PROTEIN cu 300 ml de băutură vegetală.
După reconstituire, consumă preparatul în decurs de o oră.
Recomandări de utilizare
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică și pentru femeile însărcinate și persoanele cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Hidratează-te corespunzător.
Pe lângă activitatea fizică, este important să ai o alimentație variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 2 luni), solicită sfatul unui medic sau nutriționist.