Recomandări de utilizare
Datorită aminoacizilor, Proteinele Vegan pot fi consumate înainte sau după activitatea fizică, pentru creștere musculară sau recuperare. De asemenea, proteinele Vegan pot fi consumate înainte de somn sau între mese. Amestecaţi o porţie (30 g sau 1 lingură) în 300 ml de apă.
A se păstra la loc ferit de căldură și umiditate.
În completarea activităţii fizice, este importantă alimentaţia variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Valori nutriționale
Tabel nutriţional Pentru 100 g | Pentru o porție de 30 g
Valoare energetică: 399 kcal | 120 kcal
Valoare energetică: 1680 Kj | 504 Kj
Grăsimi: 8,7 g | 2,6 g
Dintre care acizi grași saturați: 2,5 g | 0,75 g
Glucide: 6,0 g | 1,8 g
din care zaharuri: 0,0 g | 0,0 g
Proteine: 71 g | 21,0 g
Sare: 4,1 g | 1,2 g
Pentru cine sunt potrivite proteinele?
Pentru persoanele ce au nevoie de un aport extra de proteine sau au grijă de sănătatea lor, precum sportivii, persoanele în vârstă sau persoanele care au o activitate fizică mare. Proteinele Vegan sunt ideale pentru persoanele ce doresc să consume proteine de origine vegetală, sigure, naturale, fără lactoză, gluten sau colesterol.
Avantaje VEGAN PROTEIN WEIDER
Datorită compoziției cu aminoacizi, proteina de mazăre este cea mai bună proteină vegetală, oferind o valoare nutrițională asemănătoare celei din zer. Proteina principală din Vegan Protein este izolatul de mazăre (Pisane C9), îmbogățită cu proteină de orez. Combinând proteina leguminoasă cu cea de cereale, se obține o proteină de calitate biologică înaltă, ce este ușor de digerat.