VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: PENTRU 100 g | PER PORȚIA DE 30 g
Energie: 366 kcal | 110 kcal
Energie: 1560 Kj | 468 Kj
Grăsimi: 3,7 g | 1,1 g
din care acizi grași saturați: 2,1 g | 0,6 g
Carbohidrați: 18 g | 5,4 g
din care zaharuri: 9,5 g | 2,9 g
Proteine69 g | 21 g
Sare: 1,2 g | 0,36 g
Rolul proteinelor
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și glucidele. Aceștia oferă, printre altele, energie pentru organism sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal pentru eforturile noastre.
Proteina este unul dintre cei trei macronutrienți; este esențială pentru creșterea masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
Îți recomandăm să amesteci doar 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Poți reduce sau crește cantitatea de apă după preferință.
Amestecă timp de 30 de secunde și degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de lapte animal sau vegetal, după preferință.
După reconstituire, consumă preparatul în decurs de o oră.
Ce este WHEY PROTEIN?
Proteina whey este o proteină din zer.
Noua pudră proteică WHEY PROTEIN
21g de proteină și 2,5g de BCAA / shaker pentru atingerea obiectivelor tale
Această nouă pudră WHEY PROTEIN este fabricată în Franța. Concentratele proteice din zer provin din Uniunea Europeană.
Am optat pentru aromă naturală și extract de stevia (glicozide de steviol), un îndulcitor intens provenit din materii prime de origine naturală. Este extras din stevia rebaudiana, o plantă originară din America de Sud, ale cărei frunze conțin molecule de zahăr.
Gust și rețetă scurtă și simplă
Am lucrat la obținerea unei pudre proteice cu savoare echilibrată și post-gust remanent.
Dacă te-ai obișnuit cu pudre proteice cu sucraloză și acesulfam K, noile noastre pudre proteice whey ți s-ar putea părea fade la început.
Pentru intensificarea gustului, poți varia volumul de lichid amestecat cu pudra. De exemplu, 50 ml de variație vor avea un impact semnificativ asupra gustului și texturii.
Astfel, în urma testelor efectuate, îți recomandăm să utilizezi 150 ml per shaker.
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICATE
WHEY PROTEIN este fabricat în Franța.
Concentratele proteice din zer provin din Uniunea Europeană.
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea de produse în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Norme ISO 26 000
Controale de calitate fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice asupra produselor finite: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
Consumă conținutul unui shaker în decursul a 30 de minute de la activitatea sportivă. Îți recomandăm să speli shakerul imediat după utilizare.
De asemenea, îți poți completa alimentația prin consumul unui shake WHEY PROTEIN la micul-dejun sau cu o oră înainte de antrenament.
Recomandări de utilizare
În plus față de activitatea fizică, este important să se mențină o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), trebuie să soliciți sfatul medicului.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală sau hepatică, pentru femeile însărcinate și pentru persoanele cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Conținut de lactoză pentru 100g
+/- 8.4g