Demersul nostru de protejare a mediului
Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de vopsire.
Pentru a reduce acest impact, folosim 2 tehnici de vopsire: 1. Nu vopsim materialul de pe interior. 2. Vopsim materialul în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.
Fermoar din material reciclat.
Capacitate izotermă
Am testat această geantă în laborator, conform normei EN 12546-2, la o temperatură ambiantă de 32°C, fără acumulatori de gheață, umplută până la jumătate din volum. Timpul de schimbare de la 5°C (temperatura alimentelor scoase din frigider), la 15°C este de 7 ore. Prin adăugarea a 1.2 kg de acumulatori de gheață, timpul de schimbare de la 5°C, la 15°C, în aceleași condiții, a fost de 10 ore.
Volum
Volum: 20 L. Recomandat pentru 2-4 persoane.
Sistem de fixare a recipientelor în interior.
Buzunar cu fermoar în exterior, separat, pentru a depozita în siguranță portofelul, cheile, cardul, aparatul foto.
2 buzunare externe, cu plasă.
Dimensiuni
Dimensiuni după pliere: (L x l x Î)
Dimensiuni exterioare: 29 x 19 x 42 cm.
Dimensiuni interioare: 28 x 18 x 38 cm.
Pliat, rucsacul frigorific are 29 cm lățime, 10 cm grosime și 40 cm înălțime.
Etanșare
Nu este etanș în interior.Baza rucsacului nu reține apă.
Este posibil ca în interior să se formeze condens, urmând ca acesta să se scurgă prin cusături. Se întâmplă rar și nu există riscul ca alimentele să se ude.
Recomandări de utilizare
Pentru a păstra alimentele la rece mai mult timp, puteți folosi și acumulatori. Când încărcați rucsacul, plasați la fundul rucsacului alimentele care trebuie să rămână reci.Și pentru a crește performanța termică a rucsacului izolat, vă recomandăm să îl deschideți numai atunci când este necesar și să îl închideți rapid.
Cum este măsurat volumul rucsacului?
Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard: buzunarul principal al rucsacului este umplut cu mingi de dimensiuni mici. Apoi, acestea sunt răsturnate într-un recipient gradat.