Capacitate izotermă
Am testat acest rucsac în laborator, conform normei EN 12546-2, la o temperatură ambiantă de 32°C, fără acumulatori de gheață, umplut până la jumătate din volum. Timpul de schimbare de la 5°C (temperatura alimentelor scoase din frigider) la 15°C este de 5 ore. Prin adăugarea a unui acumulator de 600 g, timpul de schimbare de la 5°C la 15°C, în aceleași condiții, a fost de 8 ore.
Volum
Volum: 10 litri.Recomandat pentru 1 sau 2 persoane.
Sistem de fixare a recipientelor în interior și buzunar cu fermoar în partea superioară.
Buzunar cu fermoar în exterior, separat, pentru a depozita în siguranță portofelul, cheile, cardul, aparatul foto. De asemenea, rucsacul este prevăzut cu un buzunar plasă exterior, pe una din părțile laterale.
Dimensiuni
Dimensiuni depliat: (lungime x lățime x înălțime).
Dimensiuni exterioare: 21 x 17 x 38 cm.
Dimensiuni interioare: 20 x 16 x 32 cm.
Pliat, rucsacul este compact, are o lungime de 21 cm, o grosime de 8 cm și o înălțime de 35 cm.
Etanșeitate
Nu este etanș în interior.Baza rucsacului nu reține apă.
Este posibil ca în interior să se formeze condens, urmând ca acesta să se scurgă prin cusături. Se întâmplă rar și nu există riscul ca alimentele să se ude.
Recomandări de utilizare
Pentru a păstra alimentele la rece mai mult timp, puteți folosi și acumulatori. Când umpleți rucsacul, așezați la bază alimentele care trebuie să rămână reci.Și pentru a crește performanța termică a rucsacului, vă recomandăm să îl deschideți numai atunci când este necesar și să îl închideți rapid.
Cum este măsurat volumul rucsacului?
Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard: buzunarul principal al rucsacului este umplut cu mingi de dimensiuni mici. Apoi, acestea sunt răsturnate într-un recipient gradat.