Transportare ușoară
Datorită husei, setul și echipamentul pentru squash este ușor de transportat. Bretelele ergonomice permit poziționarea husei pe umeri precum un rucsac, pentru o transportare ușoară. Forma optimizată a husei protejează în întregime rachetele. În plus, în husă mai puteți transporta și un prosop, o pereche de încălțăminte, echipament sport, bidon de apă etc.
Rachetă WALLBREAKER 155
Concept: Aluminiu 6061
Structură din aluminiu și grafit (aluminiu în capul rachetei și grafit la shaft și la mâner). Această rachetă este extrem de rezistentă la șocuri.
Aluminiul 6061 are bune proprietăți mecanice și o excelentă sudabilitate. Tratamentul termic aplicat după îndoirea rachetei întărește, de asemenea, structura rachetei, făcând-o mai puțin sensibilă la deformări.
Rachetă WALLBREAKER 155
Concept: Carbon Power Shaft
Secțiunea shaftului de la rachetă este mărită și asigură putere mai mare, spre deosebire de un shaft clasic.
Rachetă WALLBREAKER 155
Concept: High Protection Bumper.
Bumper creat special pentru a asigura rezistență mare la impact (Concept High Protection Bumper), care permite creșterea rezistenței în timp a rachetei.
Rachetă WALLBREAKER 155
Greutate cadru: 155 g
Datorită greutății cadrului de 155 g (fără racordaj, bumper sau grip), racheta asigură putere foarte bună.
Caracteristicile acestei rachete permit jucătorilor de nivel începător să progreseze rapid, fără să schimbe des echipamentul.
Rachetă WALLBREAKER 155
Echilibru: 350 mm fără racordaj
Echilibrul spre cap (350mm) conferă rachetei putere.
Rachetă WALLBREAKER 155
Mărime cadru: 500 cm²
Mărimea de 500cm² a cordajului permite evitarea erorilor de centrare.Cadrul alungit asigură putere jucătorilor de nivel începător.
Rachetă WALLBREAKER 155
Plan de cordaj: 14 x 16
Planul cordajului conține spații largi și a fost conceput pentru a asigura putere și toleranță jucătorilor de nivel începător. Datorită spațiilor largi dintre corzi, racheta are un cordaj mai flexibil, mai puternic și mai tolerant cu erorile de centraj.
Design
Rachetă cu design potrivit pentru jucătorii de nivel începător, care au nevoie de putere.
Încălzirea mingii de squash înainte de joc
Ca orice minge de squash, aceasta va trebui ”încălzită” pentru a profita din plin de calitățile sale.
Pentru aceasta, poziționați mingea aproape de unul dintre T-uri și loviți-o de mai multe ori către perete. După 10 lovituri, veți simți mingea încălzită. Atunci când mingea este bine încălzită, puteți începe și jocul de squash.
Mingea de squash și temperatura de pe teren
Căldura și frigul au un efect considerabil în ceea ce privește performanțele mingii. Când este frig, mingea se încălzește mai greu, iar ricoșeul va avea o înălțime mai mică, indiferent de tipul de minge. În caz de frig puternic, va trebui să folosiți în mod sigur o minge albastră sau roșie. Pe de altă parte, cu cât este mai cald, cu atât înălțimea ricoșeului este mai mare, astfel încât puteți contracara acest efect prin folosirea unei mingi cu ricoșeu mic, precum cea cu punct galben sau cea cu punct dublu galben.
Când știți că mingea este uzată?
Mingile de squash noi au un aspect mat sau aspru. În funcție de teren, racordaj, tipurile de lovituri realizate, mingea se va deteriora mai repede sau mai lent. Atunci când observați pe ea zgârieturi sau un aspect strălucitor al mingii de squash, este timpul să o schimbați. Puteți continua să o folosiți, dar mingea nu va mai asigura aceleași performanțe. Aceasta va aluneca pe sol și pe pereți. Schimbați mingea înainte de a se întâmpla acest lucru!
Sfaturi sportive Squash
Ai nevoie de mai multe informații? Urmărește platforma noastră de sfaturi sportive, secțiunea Squash: https://sfaturi.decathlon.ro/squash