Recomandări de utilizare
Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta. Asigurați-vă că ați rehidratat prin amestecarea corectă.
Noi definim volumul de apă pe baza anumitor criterii.Puteți ajusta volumul apei, textura și savoarea în funcție de gusturi.
DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?
100% din alimente sunt liofilizate!Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.
Cum sunt preparate produsele?
Produsele sunt fabricate în Franța. Fiecare ingredient este liofilizat separat: Înainte de liofilizare, carnea este gătită la o temperatură de cca. 70°C, între 45 minute și 1h. Toate ingredientele sunt amestecate și condimentate apoi, în funcție de rețetă. Apoi sunt împachetate.
Dimensiuni şi greutate
Greutate rehidratat: 350 g.
Greutate uscat: 50 g.
Dimensiuni: 18,5 x 15 x 5,5 cm.
Greutate totală: 70 g.
Păstrare
Ambalat într-o atmosferă protectoare.Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.A se consuma în întregime după deschidere.