Rolul proteinelor
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și carbohidrații. Acestea oferă, printre altele, energie organismului sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal al eforturilor noastre.
Proteina este unul dintre cei trei macronutrienți; este esențială pentru construcția masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
Îți recomandăm să amesteci doar 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Poți reduce sau crește cantitatea de apă după preferință.
Amestecă timp de 30 de secunde și degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de lapte animal sau vegetal, după preferință.
După reconstituire, consumă preparatul în decurs de o oră.
Ce reprezintă BCAA?
Știi ce se ascunde în spatele acestor 4 litere?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de aminoacizi diferiți, dintre care 9 sunt „esențiali” (nu sunt sintetizați de corp și trebuie oferiți prin alimentație). Printre ei, 3 aminoacizi. În engleză sunt numiți Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, izoleucină și valină.
Se numesc ramificați datorită formei lor. Contribuie la construcția musculară și la procesul de recuperare.
Ce este WHEY PROTEIN?
Proteina whey este o proteină din zer.
Aceasta se asimilează rapid și stimulează anabolismul (construcția musculară), fiind perfectă pentru perioada de recuperare.
De ce să consumi pudra proteică WHEY?
- Facilitează atingerea nevoilor zilnice de proteine
- Îmbunătățește menținerea masei musculare după efort
- Diversificarea surselor de proteine
- Este practică (o poți lua cu tine în sala de sport sau la locul de muncă)
Noua pudră proteică WHEY PROTEIN
21g de proteine și 5,2 g BCAA / shaker pentru atingerea obiectivelor
Această nouă pudră WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
Utilizarea aromelor naturale și a moleculelor de îndulcitor din stevia, o plantă sud-americană
Gust și rețetă scurtă și simplă
Am lucrat la obținerea unei pudre proteice cu savoare echilibrată și post-gust remanent.
Dacă te-ai obișnuit cu pudre proteice cu îndulcitori artificiali, noile noastre pudre proteice whey ți s-ar putea părea fade la început.
Pentru intensificarea gustului, poți varia volumul de lichid amestecat cu pudra. De exemplu, 50 ml de variație vor avea un impact semnificativ asupra gustului și texturii.
Astfel, în urma testelor efectuate, îți recomandăm să utilizezi 150 ml per shaker.
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICATE
Pudra noastră WHEY PROTEIN este fabricată în Franța
50% din ingredientul principal de origine Franța (proteină) - 50% Țările de Jos, Germania și Belgia
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea produselor în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Normele ISO 26 000
Controale privind calitatea fizico-chimică, senzoriale, microbiologice și toxicologice ale produselor finale: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
Consumă conținutul unui shaker în perioada de recuperare în decursul a 30 de minute de la activitatea sportivă.
Îți recomandăm să speli shakerul direct după consum.
De asemenea, îți poți completa alimentația prin consumul unui shake cu WHEY PROTEIN la micul dejun sau înainte de antrenamente.
Recomandări de utilizare
În completarea unei activități fizice, este importantă menținerea unei alimentații variate, echilibrate și a unui mod de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), se recomandă consultul unui medic.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică și pentru femeile însărcinate și persoanele cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Conținut de lactoză pentru 100g
+/- 8.4g
VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: PENTRU 100 g | PER PORȚIA DE 30 g
Energie: 366 kcal | 110 kcal
Energie: 1560 Kj | 468 Kj
Grăsimi: 3,7 g | 1,1 g
din care acizi grași saturați: 2,1 g | 0,6 g
Carbohidrați: 18 g | 5,4 g
din care zaharuri: 9,5 g | 2,9 g
Proteine69 g | 21 g
Sare: 1,2 g | 0,36 g