De ce să consumi pudrele proteice?
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și glucidele. Aceștia oferă, printre altele, energie pentru organism sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal pentru eforturile noastre.
Proteina este unul dintre cei trei macronutrienți; este esențială pentru construcția masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Pudrele proteice vin să completeze aporturile zilnice.
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
- Amestecă 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
- Amestecă timp de 30 de secunde și savurează.
- Scade sau crește cantitatea de apă în funcție de preferințe (textură mai ales).
- După reconstituire, consumă shake-ul în decurs de o oră.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de băutură vegetală sau lapte.
Ce este WHEY PROTEIN și care sunt părerile noastre despre aceasta?
- Proteina whey este o proteină din zer.
- Se asimilează rapid și stimulează anabolismul (construcția musculară), făcând-o perfectă în perioada de recuperare.- Obții 21g de proteine și 5,2 g BCAA / shaker pentru atingerea obiectivelor
- Această nouă pudră WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
- Utilizarea aromelor naturale și a moleculelor de îndulcitor din stevia, o plantă sud-americană
Gust și rețetă scurtă și simplă
Am lucrat la obținerea unei pudre proteice cu savoare echilibrată și post-gust remanent.
Dacă te-ai obișnuit cu pudre proteice cu îndulcitori artificiali, noile noastre pudre proteice whey ți s-ar putea părea fade la început.
Pentru intensificarea gustului, poți varia volumul de lichid amestecat cu pudra. De exemplu, 50 ml de variație vor avea un impact semnificativ asupra gustului și texturii.
Astfel, în urma testelor efectuate, îți recomandăm să utilizezi 150 ml per shaker.
Noua pudră proteică WHEY PROTEIN
21g de proteine și 5,2 g BCAA / shaker pentru atingerea obiectivelor
Această nouă pudră WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
Utilizarea aromelor naturale și a moleculelor de îndulcitor din stevia, o plantă sud-americană
CACAO CU ETICHETĂ Fairtrade
Cacaua din acest produs este cultivată și comercializată conform standardelor de comerț echitabil Fairtrade/Max Havelaar, ce permite producătorilor să beneficieze de condiții comerciale mai juste, să își îmbunătățească condițiile de viață și pe cele ale comunității, având grijă în același timp de mediu.
Cacaua din acest produs poate fi amestecată din motive tehnice cu cacao necertificat, însă volumul total este garantat producătorilor cu condițiile Fairtrade/Max Havelaar (bilanț de masă).
Loc de producție, calitatea fabricării și certificări
WHEY PROTEIN este fabricat în Franța
50% din ingredientul principal este de origine din Franța (proteină) - 50% din Țările de Jos.
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea de produse în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Norme ISO 26 000
Controale de calitate fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice asupra produselor finite: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
- Bea un shaker de recuperare în termen de 30 de minute de la practicarea sportului tău. - Îți recomandăm să speli shakerul imediat după utilizare.
- De asemenea, îți poți completa dieta cu un shaker de WHEY PROTEIN la micul dejun sau înainte de antrenament.- De asemenea, rețetele noastre îți permit integrarea proteinelor în alimentația ta zilnică.
Recomandări de utilizare
În completarea unei activități fizice, este importantă menținerea unei alimentații variate, echilibrate și a unui mod de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), se recomandă consultul unui medic.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică și pentru femeile însărcinate și persoanele cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
O rețetă pentru a schimba shaker-ul!
6 energy balls per @iamcamilicious
- 100g curmale
- 1 scoop de pudră proteică cu ciocolată (Whey ciocolată)
- 8cl de lapte de migdale
- 1 linguriă de unt de arahide (fără zahăr adăugat)
- 50g de fugi de ovăz
- 2 lingurițe de făină de cocos
- 30g de orez fiert
- Amestecă totul.
- Se formează bile de aluat cu palma.
- Se tăvălesc prin nucă de cocos măcinată, semințe de susan sau cacao pur.
- A se păstra la frigider 1 oră înainte de degustare.
VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: PENTRU 100 g | PER PORȚIA DE 30 g
Energie: 378 kcal | 113 kcal
Energie: 1603 Kj | 481 Kj
Grăsimi: 3,1 g | 0,9 g
din care acizi grași saturați: 1,6g | 0,5 g
Carbohidrați: 17 g | 5,1 g
din care zaharuri: 8,0 g | 2,4 g
Proteine: 70 g | 21 g
Sare: 1,0 g | 0,30 g