Rolul proteinelor
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și carbohidrații. Acestea oferă, printre altele, energie organismului sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal al eforturilor noastre.
Proteina este unul dintre cei trei macronutrienți; este esențială pentru construcția masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Ce reprezintă BCAA?
Știi ce se ascunde în spatele acestor 4 litere?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de aminoacizi diferiți, dintre care 9 sunt „esențiali” (nu sunt sintetizați de corp și trebuie oferiți prin alimentație). Printre ei, 3 aminoacizi. În engleză sunt numiți Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, izoleucină și valină.
Se numesc ramificați datorită formei lor. Contribuie la construcția musculară și la procesul de recuperare.
Ce este WHEY PROTEIN?
Proteina whey este o proteină din zer.
Aceasta se asimilează rapid și stimulează anabolismul (construcția musculară), fiind perfectă pentru perioada de recuperare.
De ce să consumi pudra proteică WHEY?
- Facilitează atingerea nevoilor zilnice de proteine
- Îmbunătățește menținerea masei musculare după efort
- Diversificarea surselor de proteine
- Este practică (o poți lua cu tine în sala de sport sau la locul de muncă)
Noua pudră proteică WHEY PROTEIN
22g de proteină și 5,6g de BCAA / shaker pentru atingerea obiectivelor tale
Această nouă pudră WHEY PROTEIN este fabricată în Franța
Numai 2 ingrediente
De ce un whey protein cu savoare neutră?
Îți recomandăm proteina whey cu gust neutru, fără arome, pentru a-ți permite prepararea smoothie-urilor, a clătitelor sau a rețetelor tale preferate.
Această pudră whey îți va permite să îți îmbogățești celelalte suplimente alimentare, cum ar fi gainer făcut acasă.
Această versiune îți oferă un shaker fără îndulcitori, aditivi sau arome adăugate.
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICATE
WHEY PROTEIN este fabricat în Franța
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea de produse în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Norme ISO 26 000
Controale fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice pe produsele finale: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
Consumă conținutul unui shaker în perioada de recuperare în decursul a 30 de minute de la activitatea sportivă.
Îți recomandăm să speli shakerul direct după consum.
De asemenea, îți poți completa alimentația prin consumul unui shake cu WHEY PROTEIN la micul dejun sau înainte de antrenamente.
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
Îți recomandăm să amesteci doar 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Poți reduce sau crește cantitatea de apă după preferință.
Amestecă timp de 30 de secunde și degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de lapte animal sau vegetal, după preferință.
După reconstituire, consumă preparatul în decurs de o oră.
Recomandări de utilizare
În completarea unei activități fizice, este importantă menținerea unei alimentații variate, echilibrate și a unui mod de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), se recomandă consultul unui medic.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică și pentru femeile însărcinate și persoanele cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
SCANEAZĂ AICI!
Îți propunem pentru prima dată un whey protein cu cod QR.
Ai acces la informațiile nutriționale ale produsului, la recomandările de preparare, la rețetele noastre dulci sau sărate și poți calcula necesarul zilnic de proteine.
Conținut de lactoză pentru 100g
+/- 8,1g
VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: 100 g | Per doza de 30 g
Energie: 397 kcal | 119 kcal
1679 kJj | 504kJ
Grăsimi: 5,4 g | 1.6g
din care acizi grași saturați: 3,0 g | 0,9 g
Carbohidrați: 12 g | 3,6 g
din care zaharuri: 6,8 g | 2 g
Proteine: 75 g | 23 g
Sare: 0,94 g | 0,28 g
Valoare nutrițională
Tabel nutrițional: 100 g | 30 g
Energie: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJj | 414kJ
Grăsimi: 2,8 g | 0,8 g
din care acizi grași saturați: 1,8 g | 0,4 g
Carbohidrați: 12 g | 3,6 g
din care zaharuri: 8 g | 2,4 g
Proteine: 74 g | 22 g
Sare: 1g | 0,3 g