Rolul proteinelor
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și carbohidrații. Aceștia oferă, printre altele, energie organismului sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal al eforturilor noastre.
Proteina este unul dintre acești trei macronutrienți. Aceasta este esențială pentru construcția masei musculare și buna funcționare a corpului nostru..
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
Îți recomandăm amestecarea a doar 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Vous pouvez diminuer ou augmenter la quantité d'eau selon votre convenance.
Amestecă timp de 30 de secunde și degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de lapte animal sau vegetal, după preferințe.
După reconstituire, consumă conținutul shaker-ului în decurs de o oră.
Află mai multe despre BCAA
Știai ce se ascunde în spatele acestor 4 litere?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de tipuri diferite de aminoacizi, din care 9 sunt „esențiali” (nu sunt sintetizați de corp și trebuie să fie oferiți prin alimentație). Printre aceștia, 3 aminoacizi. În engleză sunt numiți Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, izoleucină și valină.
Sunt numiți ramificați datorită formei lor. Aceștia participă la construcția musculară și la procesul de recuperare.
Ce este WHEY PROTEIN?
Proteina whey este o proteină din zer.
Aceasta se asimilează rapid și stimulează anabolismul (construcția musculară), făcând-o să fie perfectă în perioada de recuperare.
De ce să consumi proteină pudră WHEY?
- Facilitează atingerea necesarului zilnic de proteine
- Îmbunătățește menținerea masei musculare după efort
- Oferă o diversificare a sursei de proteine
- Este practică (ai posibilitatea să o iei cu tine în sala de sport sau la locul de muncă)
Noua WHEY PROTEIN
21g de proteină și 5,2g BCAA / shaker penru atingerea obiectivelor
Această nouă WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
Utilizarea aromelor naturale și a moleculelor de îndulcitor din stevia, o plantă sud-americană
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICĂRI
WHEY PROTEIN este fabricat în Franța
50% din ingredientul principal este de origine din Franța (proteină) - 50% din Țările de Jos.
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizări ale produselor în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Controale de calitate fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice asupra produselor finale: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
Consumă conținutul unui shaker în perioada de recuperare, în decurs de 30 de minute de la activitatea sportivă.
Îți recomandăm să speli shaker-ul direct după consum.
De aceea, îți poți completa alimentația consumând un shaker de WHEY PROTEINE ISOLATE la micul-dejun sau înainte de antrenament.
Recomandări de utilizare
În completarea unei activități fizice, este importantă menținerea unei alimentații variate, echilibrate și a unui mod de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), îți recomandăm să consulți medicul.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică, femeilor însarcinate și persoanelor cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Gust și rețetă scurtă și simplă în mod voit
Această proteină are o aromă echilibrată și un post-gust remanent.
Dacă te-ai obișnuit cu proteinele sub formă de pudră cu îndulcitori artificiali, noile noastre whey protein ți se vor părea ușoare la început.
Pentru intensificarea gustului, poți varia volumul de lichid în amestec cu pudra. De exemplu, 50 ml de variație vor avea un impact semnificativ asupra gustului și texturii.
În urma testelor efectuate, recomandarea noastră este de 150 ml per shaker.
Conținut de lactoză per 100g
+/- 10g
VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: PENTRU 100 g | PER PORȚIA DE 30 g
Energie: 366 kcal | 110 kcal
Energie: 1548 Kj | 464 Kj
Grăsimi: 2,1 g | 0,6 g
din care acizi grași saturați: 1,3g | 0,3 g
Carbohidrați: 14 g | 4,2 g
din care zaharuri: 10 g | 3,1 g
Fibre: 1,1 g | 0,3 g
Proteine70 g | 21 g
Sare: 1,2 g | 0,35 g