Rolul proteinelor
Există trei macronutrienți: proteinele, lipidele și carbohidrații. Acestea oferă, printre altele, energie organismului sub formă de calorii.
Carbohidrații sunt sursa principală de energie a organismului și constituie carburantul ideal al eforturilor noastre.
Proteina este unul dintre cei trei macronutrienți; este esențială pentru construcția masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Cum se prepară WHEY PROTEIN?
Îți recomandăm să amesteci doar 150 ml de apă cu 2 linguri cu vârf de WHEY PROTEIN (adică 30g) într-un shaker prevăzut cu sită.
Poți reduce sau crește cantitatea de apă după preferință.
Amestecă timp de 30 de secunde și apoi degustă.
Pentru a obține o băutură mai onctuoasă, poți amesteca WHEY PROTEIN cu 150 ml de băutură vegetală sau de lapte.
După preparare, consumă conținutul din shaker în decurs de o oră.
Ce este WHEY PROTEIN?
Proteina whey este o proteină din zer.
Aceasta se asimilează rapid și stimulează anabolismul (construcția musculară), fiind perfectă pentru perioada de recuperare.
De ce să consumi pudra proteică WHEY?
- Facilitează atingerea nevoilor zilnice de proteine
- Îmbunătățește menținerea masei musculare după efort
- Diversificarea surselor de proteine
- Este practică (o poți lua cu tine în sala de sport sau la locul de muncă)
Noua pudră proteică WHEY PROTEIN
21g de proteină și 5,2g BCAA / shaker penru atingerea obiectivelor
Această nouă WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
Utilizarea aromelor naturale și a moleculelor de îndulcitor din stevia, o plantă sud-americană
Gust și rețetă scurtă și simplă
Am lucrat la obținerea unei pudre proteice cu savoare echilibrată și post-gust remanent.
Dacă te-ai obișnuit cu pudre proteice cu îndulcitori artificiali, noile noastre pudre proteice whey ți s-ar putea părea fade la început.
Pentru intensificarea gustului, poți varia volumul de lichid amestecat cu pudra. De exemplu, 50 ml de variație vor avea un impact semnificativ asupra gustului și texturii.
Astfel, în urma testelor efectuate, îți recomandăm să utilizezi 150 ml per shaker.
CALITATEA FABRICĂRII ȘI CERTIFICATE
Noua WHEY PROTEIN este fabricată în Franța
Ingredient principal (proteină) de origine Țările de Jos - Belgia și Germania
Unitate de producție certificată IFS Food
Realizarea de produse în conformitate cu bunele practici de fabricare și cu principiile și metodele HACCP
Norme ISO 26 000
Controale de calitate fizico-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice pe produsele finale: conformitate sanitară și asigurarea calității gustative
CÂND SE CONSUMĂ WHEY PROTEIN?
Consumă conținutul unui shaker în perioada de recuperare în decursul a 30 de minute de la activitatea sportivă.
Îți recomandăm să speli shakerul direct după consum.
De asemenea, îți poți completa alimentația prin consumul unui shake cu WHEY PROTEIN la micul dejun sau înainte de antrenamente.
Ce reprezintă BCAA?
Știi ce se ascunde în spatele acestor 4 litere?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de aminoacizi diferiți, dintre care 9 sunt „esențiali” (nu sunt sintetizați de corp și trebuie oferiți prin alimentație). Printre ei, 3 aminoacizi. În engleză sunt numiți Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, izoleucină și valină.
Se numesc ramificați datorită formei lor. Contribuie la construcția musculară și la procesul de recuperare.
Recomandări de utilizare
În plus față de activitatea fizică, este important să se mențină o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
În caz de consum prelungit (> 6-8 săptămâni), trebuie să soliciți sfatul medicului.
Acest produs este contraindicat în caz de insuficiență renală sau hepatică, pentru femeile însărcinate și pentru persoanele cu vârsta sub 14 ani.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Conținut de lactoză pentru 100g
+/- 10g
VALORI NUTRIȚIONALE
Tabel nutrițional: PENTRU 100 g | PER PORȚIA DE 30 g
Energie: 366 kcal | 110 kcal
Energie: 1548 Kj | 464 Kj
Grăsimi: 3,6 g | 1,1 g
din care acizi grași saturați: 2,1g | 0,6 g
Carbohidrați: 15 g | 4,5 g
din care zaharuri: 13 g | 3,4 g
Proteine70 g | 21 g
Sare: 1,2 g | 0,35 g